- Nyheder

Spot lampen af Pascal Hien

Et unikt samarbejde mellem Le Klint og tysk design

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse til Le Klint-familien, SPOT, designet af den talentfulde tyske designer Pascal Hien. Denne lampe er resultatet af et inspirerende samarbejde, hvor Hien har kombineret sin unikke designfilosofi med vores klassiske håndværk. Spot er ikke bare en lampe, men en funktionel skulptur, der bringer både stil og fleksibilitet ind i dit hjem.

Spot-lampen er skabt med et øje for detaljer og en dyb respekt for tidløse designprincipper. Med sit vipbare hoved og håndtag, som tydeligt afspejler Hien's kærlighed til baristakaffemaskiner og cykelkomponenter, er lampen designet til at tilpasse sig dine belysningsbehov.
Den nye lampe har desuden en smuk historisk reference til Kaare Klint's klassiske Kip lampe, model 306, da Spot ligeledes kan anvendes som både bord- og væglampe.

Designet til at være langtidsholdbar

Designets kerneidé er at løfte lyskilden fra gulvet til en foretrukken højde ved hjælp af enkle materialer. En metalstang udgør lampens base, mens en aluminiumsklemme forbinder alle komponenter med en enkelt skrue og en umbrakonøgle.

Spot er fremstillet af robuste materialer, herunder stål og holdbart plast, hvilket sikrer dens modstandsdygtighed over for daglig slitage og brug. I modsætning til mange lamper bruger Spot et traditionelt kabel i stedet for batterier, hvilket forlænger lampens levetid markant. Alle lampens komponenter kan desuden udskiftes eller repareres, hvilket er et designprincip med fokus på lang levetid og nem montering der kendetegner den fælles filosofi og vision, som vi deler med designeren Pascal Hien.

  • Spot lampen i sort med håndtag i røget eg
  • Spot lampen i Silver med håndtag i lys eg
  • Spot lampen i Olive Green med håndtag i lys eg
  • Spot monteret som væglampe
  • Spot lampen i Oxide Red med håndtag i røget eg

Bag om designet

Pascal Hien er kendt for sin ærlige og ansvarlige tilgang til design. Hans arbejde med Spot er inspireret af hans egne erfaringer med at rejse og bo i forskellige lande, hvor han kun medbragte de mest essentielle ting. Dette afspejler Spot's enkle, men funktionelle design, der er skabt til at kunne tages med rundt i hjemmet.

Spot er fremstillet af stål og plast i høj kvalitet, hvilket sikrer en robust og holdbar konstruktion. Den fås i fire smukke varianter: stål/sølv med håndtag i lys eg, sort med håndtag i røget eg, olive green med håndtag i røget eg, og oxide red med håndtag i lys eg.

Uanset om du vælger at bruge Spot som bordlampe, væglampe eller gulvlampe, er Spot designet til at være et tidløst element, der ikke blot lyser op i rummet, men også tilføjer et strejf af tidløs elegance og praktisk funktionalitet i dit hjem.

Køb Spot lampen